Rullar på

Nu har det varit lite väl dåligt uppdaterat här igen. Förra veckan fick vi bara ihop tre ridpass, ett lättare på banan, ett hårdare på banan då Camilla var här och sen en skaplig uteritt med de andra i stallet. Vi har även fixat en del på staketen i sommarhagen.
 
Den här veckan har Misty hunnit rejsa runt på gräsmattan två gånger, en gång med Timra och en gång med både Timra och Beda. Dessutom har hon haft sönder sitt sidepull och tyglarna i samband med första rejset. I måndags red vi en uteritt med lite tempo, Misty fick jobba på bra och jag fick det lite lättare eftersom vi hade bettet så hon hade inte lika lätt för att hänga sig i handen.
 
Idag har veterinären varit ute och vaccinerat samt gjort böjprov på Misty. Hon skötte sig exemplariskt, inget krångel nånstans, och böjprovet var u a. Hon har lite galliga ben, men veterinären tyckte inte att det var nåt att oroa sig för.
 
Vi hann även skritta ut en sväng, det fick bli barbacka med grimma och tyglar istället för sidepullet, tur man har en stabil häst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0