Söndag; dansuppvisning

Misty verkar ha piggnat till av kylan eller eventuellt fått ännu fler tomtar på loftet såhär när julen närmar sig. Igår bjöd hon på imponerande akrobatik innan hon ville följa med in och idag satt det små troll och gömde sig bakom varje sten eller grästuva. Hon gjorde också sitt bästa för att skrämma livet ur en stackars joggare som vi mötte. Misty skrittade fint, joggaren lufsade sansat, när hon fick syn på nåt och gjorde en fin steppdans med drakfrustningar. Självklart drog jag på ett stort leende och hälsade extra glatt på joggaren, och väste mellan tänderna till Misty "I know where the hammer and the nails are".
 
Vi tog oss åtminstone hem helskinnade båda två.

Dagens Misty

 
 
 

SMHN

Vi provar ett småmaskigt nät till hästarna nu. Misty åt eftertänksamt från början medan Timra blev otålig, det tog några dagar innan hon vant sig.
 
 
 

Torsdag; en stund på ridbanan

Idag hade vi ett extra bra pass. Red på ridbanan, framför allt två övningar. Den ena var volter i hörnen, trav på ena långsidan och en halt i mitten på andra. Den andra samma fast öppna istället för halt och varierat antal volter per varv. Misty gjorde allt så gott hon kunde, förutom att hon vid två tillfällen trodde vi var klara och försökte trycka sig mot staketet vid grinden. Jag satt förvånansvärt nog bra i traven, annars gjorde jag mitt bästa för att hålla reda på alla tentakler (armar och ben kanske de kallas till vardags).
 
Upptäckte även att Misty numera självmant flyttar sig till vägkanten när det kommer bilar. Annars kan hon irra runt mitt på eller på fel sida om jag inte styr upp det hela.
 
Misty försökte sig på en selfie häromdagen.
 

Början av november

M-m-matte det står ett m-m-monster vid stalldörren!
(Man skulle även kunna kalla det en fodertunna.)
 
Ponnyn i lådan
 
Ny foderhäck i vinterförvaringen
 
Spanar efter Timra som är ute på tur
 
Ute på promenad
 
 

Oktober i bilder

 
 
 
 
 

RSS 2.0