Tisdag; bra jobbat

Misty var inte helt med på noterna när jag klädde på henne träns (med bett, huvaligen!) och sadel för att jag var sugen på ett riktigt pass på ridbanan. Men hon blev på bättre humör, när vi red i väg knallade hon på ganska entusiastiskt.
 
Väl på plats började vi med att bara känna av läget med nåt varv skritt och trav. Nån hade varit vänlig nog att markera en serpentin längs ena långsidan, så det utnyttjade vi med en skrittserpentin där och trav med mittvolt på andra långsidan.
 
Varierade med några skänkelvikningar i skritt från medellinjen ut mot spåret, vilket gick fantastiskt bra. Så bra att jag ville prova i trav med, serpentin som tidigare åtföljt av att vända upp på medellinjen och skänkelvikning i trav. Det gick inte lika bra, det var krångligt att reda ut alla ben, men med mer övning får vi nog till det också. Avslutade med åttvolter över hela banan i trav.
 
Förutom ridövningarna gjorde vi också annat nyttigt. Tände lamporna, öppnade och stängde grinden, hängde upp jacka, tog en kratta, plockade upp tappad pannlampa med krattar, ställde tillbaka krattan, och efteråt öppna och stänga grinden samt släcka lampor, utan att sitta av. Misty börjar bli riktigt duktig på den här typen av praktiska moment.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0