Torsdag; en Dalavagn kommer lastad

Vi har inte riktigt flyt just nu. Misty har en tappsko på ena fram och vår hovslagare är sjuk så vi får se hur det går med det. Undviker nog att ta ut nån annan så länge det inte är panik med tanke på att hon inte är helt bekväm och verkar trivas hyfsat med den här. Hennes små blessyrer har i alla fall läkt fint, alltid nåt.
 
Idag tog vi en promenad och sedan tränade vi med transporten. Hon gick rakt in hela tiden, ingen tvekan alls. Försökte stå inne lite längre och det gick bra, först lyckades hon backa ur på eget bevåg men sen var jag mer alert och hann före med kommandot innan hon tröttnat. Kollade inte hur länge vi stod, men kanske några minuter åt gången. Sen prövade jag stå kvar på rampen medan hon gick in, och det var inte heller några problem. Det enda är att hon inte går riktigt ända fram, fötterna är på insidan men rumpan sticker ut för mycket om man skulle försöka stänga i det läget.
 
 
De fick gå ut på en ny del av betet idag också, tycker de börjat verka hungriga och det är inte jättemycket gräs i skogsdelen där de gått nu. Ingen action den här gången heller, bara stora tefatsögon och glupska käftar.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0