Söndag; långtur?!

Hästarna fick gå över i provisoriska gräshagar en stund först medan jag pysslade runt. Betessläppet blir imorgon, men Timra kommer fortfarande gå själv.
 
Sen blev det en ridtur. Travade en bit på fältet, klättrade över ett dike med vatten, spanade på Lady och gänget på håll. Passerade några läskiga bikupor, Misty ville inte först men jag övertalade henne. Red runt en gård med islandshästar och blev utskällda av en liten hund. Misty fick komplimanger om hur fin hon var. Fick kommentarer om vilken långtur vi red (vet inte om jag tycker ca 1,5 mil är jättelångt faktiskt) och att Misty måste vara stabil eftersom jag red barbacka...
 
Bikuporna gick bra på hemvägen, däremot blev Misty riktigt irriterad över att hon inte fick gå på vägen. Det är en sträcka på kanske 50 m vi inte får rida på så vi gick i kanten mellan vägen och åkern, vilket Misty inte hade några åsikter om på utvägen. Sen hade hon småbråttom på hemvägen. Gick längs landsvägen. Höll på att krocka med en cyklist i kurvan med noll sikt, den vinglade omkring mitt på vägen och det gjorde tyvärr vi också eftersom Misty såg en hästätande vedhög. Men alla inblandade fann sig snabbt.
 
Bild från samma runda nyårsafton 2012. Camilla tog kortet, Lady och jag längst fram, Bodi med sin medryttare till vänster samt Syria och Lotta till höger.

Kommentarer
Postat av: Heidi

Stabil.. Hihi.. ;) Jag är imponerad över era framgångar, de dagar du tycker det går dåligt är det bara att spola tillbaka till då hon attackerade då man skulle longera och såna roliga grejer.. :)

Svar: Japp, bara att nicka och se glad ut, hon var ju vänlig nog att se stabil ut just då åtminstone :P

Tack, ja det gör hon förvisso inte längre, på så vis är hon faktiskt väldigt tam nuförtiden!
ryttarenjenny.blogg.se

2014-06-03 @ 10:31:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0