Onsdag; ups and downs

På onsdagen var det dags igen för ridbanan, denna gång med lite färre bitska fripassagerare. Hann rida fram några varv innan Camilla kom, gjorde volter i skritt och trav och ett par jättesnygga skänkelvikningar. Eller i alla fall ett par fullt fungerande skänkelvikningar, men eftersom ingen såg dem så kan de ju inte hävda att de inte var snygga...
 
Vi pausade och plockade fram grejer. Det blev bommar på ena långsidan och sockerbitar att rida volter och serpentiner runt på andra långsidan. 
 
Misty var verkligen superfin den här gången. Volterna gick jättebra och hon var på god väg att jobba i form. Hon travade snällt över bommarna och gjorde verkligen sitt bästa. Men i slutet av passet stannade hon plötsligt och ville inte gå fram, då jag envisades gick hon till slut och vi märkte att hon var lite stel i ena bogen. Troligtvis sträckte hon sig lite över bommarna.
 
Vi avslutade där och det blev promenad hem för mig. Mötte Linda och Timra så vi fick sällskap. Är i alla fall nöjd med att Misty jobbade så duktigt, och att hon är tydlig med att nåt är fel även om det tar en stund att lista ut vad.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Heidi

Hon ser riktigt fin ut! Vad bra att hon visar att nåt är fel, man får ju komma ihåg att hon trots allt lufsat i hagen flera år så det vore väl nästan konstigt om hon inte skulle känna av då hon jobbar.

Svar: Jo och kommer hon inte helt rätt på bommarna får hon ju anstränga sig extra mycket och lite otur på det så.
ryttarenjenny.blogg.se

2013-07-18 @ 17:49:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0