Häst i mängd

Igår hämtade jag isolering hos Karin innan jag åkte till Misty. Misty fick gå en promenad, vi pulsade runt en stund i sommarhagen och hon fick flytta sig på lite olika sätt. Sen tog jag in alla hästarna för fodring medan jag fixade hö och sånt. Misty är nästan alltid först färdig eftersom hon får så lite kraft nu. Det passar bra så kan jag passa på att borsta lite extra på henne de dagarna jag har fodringen, medan Stato den långsamme äter upp sin portion.
 
Flufflugg!
 
Lite sugen blir man allt...
 
Hästarna fick gå ut medan jag satte i gång mitt bygge. Använde alltså två baljor, lite isolering, en sopsäck och lite balsnöre. Kanske kan komma ihåg att fota idag. Hoppas nu att den funkar som jag tänkt, i så fall ska jag bygga in den andra baljan också.
 
När jag var klar i stallet åkte jag till Camilla och åt pannkakor, samt åkte till ridhuset med Quicken och henne så de skulle få hoppa. De var jätteduktiga, och allt gick ju bra till slut fast vi körde fast en gång på vägen dit och ridhuslamporna släcktes av sig själv under uppvärmningen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0