Turbomärrar

Kändes lite stressigt till att börja med idag, skulle rida med Linda och hade missbedömt tiden. Även om det i slutändan brukar bli rätt lagom när jag gör det och ska rida med henne :P Vi fick fundera lite på vart vi skulle rida, men bestämde oss för ett pass på banan. Linda hade med sig Timra idag.
 
 
Fokuserade på lugn och harmoni, utan att för den skull låta Lady såsa omkring. Gick riktigt bra, bortsett från lite skutt i galoppfattningarna flöt allting på bra. Red på ganska bra från början så hon skulle bli ordentligt uppvärmd, sen fick det bli en skrittpaus innan vi fortsatte jobba. Då passade jag dessutom på att spana lite på Linda och Timra som det också såg ut att gå bra för, trots att Timra inte verkade vara på sitt bästa humör på vägen dit.
 
Försökte som vanligt variera övningar mycket, olika stora volter, skänkelvikningar och öppna, övergångar, serpentiner och framdelsvändningar, i lite olika kombinationer.
 
Det hade blivit mörkt när vi red hemåt, lite tröttsamt faktiskt. Lady var inte alls sugen på att gå ut i hagen när vi var klara utan stod och hängde vid grinden och verkade väldigt intresserad av stängningsproceduren. Hon kanske har börjat fundera hur man öppnar och stänger grinden själv?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0