Hänt under våren - Mistys kompisar

Det har hänt en del i stallet som inte kommit med på bloggen under våren. Bland det viktigaste för Misty är att flocken ändrats en hel del. Timra, som stått i stallet sen innan Misty kom, fick konstaterat snabbväxande melanom, sk skimmelknölar, och efter ett operationsförsök fick hon tas bort då inget mer fanns att göra. 
 
Några veckor senare flyttade Classi in, ett 4-årigt fullblodssto direkt från Täby galopp. Då hon inte var van vid att gå ute med andra hästar har detta inneburit en del pyssel med flockkonstellationen, då Misty framför allt, men även i viss mån Consta, varit elaka mot henne. Vi har fått ha dem uppdelade, och nu i maj fick Misty gå själv eftersom Beda flyttat på obestämd tid pga ägarens graviditet.
 
Betessläppet innebar även ihopsläpp av de tre kvarvarande, Misty, Consta och Classi, vilket verkar gå betydligt bättre än tidigare i våras. Bortsett från ytterligare ett par dagars uppdelning då Consta dragit på sig ett sår så får de nu gå ihop för stunden. Vad som händer sen får jag nästan ta i ett eget inlägg...
 
 En bild på Classi
 

Kommentarer
Postat av: Camilla

mkt bättre =D

2016-06-09 @ 21:54:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0