Dagens

http://youtu.be/F1JyicwgOng

Tisdag; hoppetiskutt

Vi hade sällskap av Merita och Consta på en tur. Misty var pigg i början och på slutet, men däremellan var hon ganska lugn och harmonisk. På slutet blev hon riktigt taggad och studsade jämfota, vilket smittade av sig så även Consta drog av ett bocksprång.

Söndag; Rocket Science

Vi red ut själva den här gången. Raketponnyn var tillbaka, men inte värre än att hon lyssnade fastän hon låg på en del, så det kan jag leva med. Det var i alla fall en riktigt härlig tur och skönt att komma i gång igen efter juluppehållet. Vi fick in en del trav på skogsvägarna och stubbåkrar så Misty fick pysa ur sig lite energi också.
 
Kan även skvallra om att Linda och Merita har nya medryttare på g, Merita snor tjejen som red Misty ett tag här före jul innan Misty skrämde upp henne. Håller tummarna för att hon passar bättre ihop med Consta, för det är en trevlig och ordentlig tjej som gärna får vara kvar i stallet. 

Lördag; dressyrponny

Vem har bytt ut min ponny? Raketbränslet slut, vi galopperade samlat på volt, på stubbåker, och skrittade sen lugnt hemåt. Plötsligt händer det!

Gott nytt år :)

Misty har vilat över julen och sen har vi tagit det rätt lugnt, vilket märks på hennes ökade magomfång. Bild på detta och hennes nya schabrak som blev superfint på hennes mörka päls nedan.

Vi tog en liten tur tillsammans med Linda, Timra och Nori som start på det nya året.

RSS 2.0