Lång dag

Då var det dags. Misty var lätt skeptisk till hyrsläpet, men lite tålamod och godis fick in henne på sisådär en kvart. Hon stod snällt men blev svettig när vi åkte in. Väl på kliniken tog hon det ganska lugnt, gnäggade åt de andra hästarna men lät bli att klättra på väggarna. Dessvärre visade hon fortfarande lätt hälta vid undersökningen, en halv grad i ena varvet och en grad i andra.
 
Två nya bedövningar testades utan resultat, Misty fick igen beröm av veterinären för att hon skötte sig så bra. Hon kändes dock ganska matt, fick t.o.m. ha en pisk vid longeringen. Men nu hade veterinären inte så mycket mer att komma med för stunden, rekommendationen blev att prova en kiropraktor samt rida i gång försiktigt och sen återkomma och då eventuellt gå vidare med röntgen eller scint eller nåt.
 
Att åka därifrån visade sig något mer av en utmaning, Misty och jag bökade runt i trekvart med hjälp av Camilla och Joni innan hon slutligen tyckte det var okej att gå på. Sen åkte hon fint till nya stallet och fann sig snabbt tillrätta i sin box. Bortsett från att hon var trött och hungrig då.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0