Lördag; bästa på hela veckan även denna vecka

Igår la vi ridningen på hyllan och gjorde lite annat istället. Promenerade ner till ridbanan, hästarna som gått bredvid den går nu i en annan hage såman kan jobba mer ostört. Började med att släppa Misty så hon kunde busa av sig, inklusive att hon galopperade en prydlig snett i genom med skutt över en bom. Filmade en snutt men lyckades inte föra över till datorn så det kanske kommer senare istället.
 
När hon fått springa en stund fångade jag in henne och provade longera. Målet var enbart att göra det utan sprattel med hennes fokus på mina kommandon, eftersom det brukar vara svårt för henne när man byter omgivning och så. Men det gick jättebra från första varvet, i både skritt och trav. Höll inte på så länge då hon var så duktig.
 
Lekte Följa John ett tag som avslutning. Kul att ha lite mer yta, nu kunde vi trava vilket det är för trångt för på volten hemma. Sprang över bommar, testade olika tempon. Gick det för fort for hon i väg på en egen busrunda, men annars följde hon med väldigt fint och växlade mellan skritt och trav.
 
Promenerade även hem, och sen gick vi in i transporten där vi delade på en morot innan vi gick ut igen. Väldigt odramatiskt och inte minsta tvekan på rampen eller nånting.
 
Mycket nöjd med dagens pass faktiskt, lyckades lägga ribban precis lagom och vi hade riktigt kul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0