Pepp pepp!

Misty verkade pepp och glad idag när jag kom, så vilan har nog gjort sitt. Vi red nåt varv styrövningar innan vi skulle bege oss ut på en kort vända, just då kom Linda och Stato tillbaka från sin tur, så det blev övning i att stå stilla en stund och sedan gå i från Stato. Backen åkte i för några steg, men sen kom vi i väg. Riktigt duktigt av Misty.
 
Resten av turen gick hon som hon aldrig gjort annat, red i sommarhagen och använde de korsande skoterspåren för att öva styrningen. Provade även ta några travsteg vilket gick galant, vågade dock inte trava mer då skaren inte bär hela tiden och Misty inte är van vid att balansera upp mig.
 
Stretchen gick också riktigt bra idag, känns bra att hon är mjuk och fin även fast det är så kallt som det varit nu. Även om hon har björnpäls och inte verkat frysa nånting när jag kollat till henne så är det lätt att oroa sig för att det ska bli för kallt under nätterna.
 
Nu vill vi ha lite bättre underlag så vi kommer i gång ännu mer!

Kommentarer
Postat av: Heidi

Härligt! Håller med om vädret dock, nu kan det väl ta och ge sig.

Svar: Ja, nu börjar dt bli lite tröttsamt faktiskt. Hela stallplan är isig. Men är lite imponerad av hur säker Misty är på foten.
ryttarenjenny.blogg.se

2013-03-15 @ 21:27:07
Postat av: Heidi

Jo isen är värst. Skulle det vara bara snö så hade det varit bättre. Men hon är duktig. Då dom stod i skog förra vintern galopperade hon ju i nerförsbackar i djup snö utan bekymmer.

Svar: Ofta kan de ju mer än man tror faktiskt!
ryttarenjenny.blogg.se

2013-03-16 @ 10:28:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0