Svåra avsked

Nu har vi varit ute på äventyr igen. Red ner till Hillbloms ridbana, vilket gick jättebra, Misty knallade glatt på, möte bilar som ingenting och passerade alla hästätande soptunnor och postlådor etc. Väl där stod vi och pratade en stund med Anne och Hanna, som var där med sin häst. Först var Misty nervös men hon lugnade sig när vi bara stod i lugn och ro. Ridbanan verkade vara i ridbart skick nu även om vi inte gick in och kollade närmare.
 
Hemvägen blev svårare. Misty var inte alls förtjust i idén att hon skulle gå hem utan sina nya kompisar, så hon var spänd och gnäggade och taktade. Valde att hoppa av när vi mötte bilar, så det blev två avsittningar innan vi kom till Karbo och kunde gå ut på fältet. Gjorde en del halter och pratade lugnande, vet inte hur mycket det hjälpte men man måste ju prova. Vi kom i alla fall helskinnade och utan några större krumbukter, så jag tycker ändå det gick bra. Tog in Blossom som sällskap medan jag fixade Misty efteråt så att hon inte skulle behöva stressa mer.
 
Lady och jag på ridbanan

Kommentarer
Postat av: Camilla

Ååå vad kul sa Misty kompisar =)... Jipppi!!!

Svar: Nja först verkade hon skeptisk till dem också. Sen när hon väl bestämt att de var ofarliga så ville hon inte lämna dem :)
ryttarenjenny.blogg.se

2013-04-15 @ 08:56:44
URL: http://bbqridtravare.blogg.se
Postat av: Heidi

Haha nåssådå! Hon kanske behöver en shettis att ha på släp hela tiden XD

Svar: Det skulle hon säkert vilja. Får väl sno den i Ladys stall, den kan behöva lite motion.
ryttarenjenny.blogg.se

2013-04-15 @ 10:42:43
Postat av: Camilla

Vill rida och hoppträna när jag ser denna bild =) Ska åka förbi börje banan på vägen hem och se hur det ser ut där =).. Kanske vi får åka dit och hoppa snart =)

Svar: Visst blir man sugen :)
ryttarenjenny.blogg.se

2013-04-15 @ 16:26:50
URL: http://bbqridtravare.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0