Markus Holst

Markus Holst är en gubbe som jag gärna skulle prova rida för. Han har ett hälsosamt sätt att analysera ridningen och arbetet med hästen och anstränger sig för att inte fastna i invanda mönster. Att kunna revidera sin uppfattning och erkänna att man i vissa fall haft fel, är något av det viktigaste att lära sig när man håller på med hästar.
 
Han har på sin hemsida skrivit mycket tänkvärt, och positivt är också att man, till skillnad från när man läser i traditionell bokform, kan fråga om och skapa diskussion kring texterna. Jag läser gärna böcker också, men det finns alltid tillfällen då man inte riktigt förstår vad som menas och kan man då få ytterligare förklaringar kanske man kan undvika att feltolka. Så jag brukar då och då läsa lite på hans sida för att få lite att fundera över.
 
Dessutom är det intressant att läsa jämförelser med t.ex ridundervisningen när Markus var ung, och det är flera andra som regelbundet skriver inlägg som kan vara läsvärda. Så helt enkelt en mycket användbar länk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0