Torsdag; nojig och kändisspaning

Hittade ett sår på Misty som jag blev osäker på om det var ett vanligt balltramp eller om det kunde vara en hovböld som letat sig ut. Inte för att hon var vare sig halt, varm eller så, men man vet ju aldrig. Vi provade ett fotbad, vilket gick bra i ungefär tio minuter, sen blev hon rastlös och ville inte stå stilla, vilket orsakade plaskande ljud som skrämde henne. Tycker ändå det var bra gjort att stå så länge, dessutom var Timras lilla medryttare/skötare med familj med Timra på stallgången och distraherade. Gjorde ett omslag i stället så fick Misty stå inne (till sin förskräckelse).
 
Under tiden Misty fick fotvård åkte jag för att titta på Camilla som red pay & jump. Missade dessvärre hennes ritt precis, men såg några andra inklusive dagens kändis, den godkände halvblodshingsten King Louie. Hela 23 år och supertaggad på hindren, ute som förberedelse inför kommande hingstvisning.
 
 
Har även sett mer av Julmyras fina anläggning. Avslutade kvällen med att åka och rädda Misty. Hon såg ändå ut att ha tagit det hela ganska bra fastän hon såklart gärna ville ut till kompisarna igen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0