Lördag; att charma grannarna

Mitt mindre nojiga jag bestämde sig för att rida, så vi tog oss ner till ridbanan. Den fick vi dela med lilla vita ponnyn. Misty var ganska obrydd av det, även när ponnyns lilla ryttare glömde bort det där med att styra så de kom ganska nära.
 
Vi började med en treklöver i skritt runt grejer som stod framme på banan, sen diverse böjda spår i trav. Ville inte svänga alltför tajt samtidigt som vi skulle hålla oss undan de andra, så det blev inte några av de traditionella ridvägarna. Gjorde skänkelvikning först i skritt och sen i trav och avslutade med stora volter och åttvolter i trav där jag försökte få Misty mer lång och låg. Hon kämpade tappert hela passet och skötte sig bra.
 
Efteråt blev vi stående för att prata med de som bor vid ridbanan, varpå Misty visade upp sin bästa sida genom att trampa runt och drakfrusta. Tydligen bor det en mördarkatt där som smög omkring i buskarna. Hon lugnade sig inte på plats men varvade ner under hemvägen. Passade på att avnjuta det fina vädret genom att stå i hagen och kamma ur Mistys svans.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Hehehe söthönan =D

Svar: Höna är nog rätt ord :P
ryttarenjenny.blogg.se

2015-04-20 @ 09:30:21
URL: http://bbqridtravare.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0