Måndag, tisdag; Tuff tuff

Igår blev det en ridtur. Misty var laddad efter att ha stått inne själv medan de andra var ute och red, sen mötte vi dessutom ett par islandshästar precis när vi gav oss i väg. Alla vet ju att de äter små varmblod.
 
Hon lugnade ner sig något i skogen så vi kunde ta oss fram helskinnade. Väl på andra sidan kom hon på att vi var på hemväg, så hon taggade till igen. Vi gick över diket åtföljt av en del skutt, sen tuffade vi på över fältet. Jag säger tuffade eftersom hon tenderar att låta som ett ånglok när hon har bråttom och snart kommer att få ett ryck. Avstyrde detta genom att leka två steg framåt, ett steg bakåt (eller valfritt antal). Det fick henne faktiskt att koppla på hjärnan och lugna sig lite så vi kom hem utan desto mer besvär.
 
Idag nöjde vi oss med pyssel och fottvätt. Camilla kikade förbi och såg till att allt gick rätt till samt mobbade Mistys breda rumpa. Imorgon kommer hovslagaren igen så det blir helt nya fötter. Det kommer få bli en helskoning nu eftersom barmarken och blötan gett henne ömma tassar.
 



Kommentarer
Postat av: Camilla Danielsson

Men är ju gigantiskt ju!!!! ;D

Svar: Stackars Misty... Hon kommer få komplex ju.
ryttarenjenny.blogg.se

2014-01-09 @ 10:42:18
URL: http://bbqridtravare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0