Gruppaktivitet

Tampades en omgång med vattenslangen igen. Misty började med att försöka svinga sig runt i änden av snöret, men avslutade med att låta mig strila vatten längs frambenen, så det går sakta framåt.
 
Pausade med att beta en stund medan vi väntade på att övriga skulle samlas i stallet. Sen red vi allihopa, Linda på Timra, Tessan på Stato och Lindas kompis på Blossom, ner till ridbanan. Valde att gå på fältet bredvid vägen, dels av hänsyn til oskodda fötter, men framför allt eftersom det kom flock efter flock med cyklister farande. Misty knallade glatt på i täten.
 
Väl på ridbanan red jag runt ett par varv och kollade av stopp, start och sväng samt travade över bommarna en gång. Misty skötte sig väldigt bra där också. Sen tyckte jag det räckte för henne då hon redan jobbat hårt på banan den här veckan. Tessan tyckte att jag kunde titta på henne och ge kommentarer, så då fick Misty finna sig i att snurra runt med mig avsuttet i mitten.
 
Stato var lite lat, men bara Tessan sätter sig ner och rider går det bra. Var på henne om sitsen och bad henne göra en massa tempoväxlingar för att få Stato att lyssna. De fick ett par fina galoppfattningar efter det. 
 
Vi samlade ihop oss för att gå, när Tessan plötsligt ligger och rullar sig i sanden... Stato blev visst lite taggad och gjorde ett av sina katapultskutt. Det gick bra i alla fall. 
 
Misty fick öva tålamodet en stund när vi blev stående vi ridbanan innan vi red hemåt. Precis när vi är ute på vägen kommer ytterligare en flock cyklister, så vi skyndade oss över diket ut på fältet, alla utom Blossom som var cool och stod kvar. Misty verkade inte vara så brydd av cyklisterna, men tänkte att det är säkrast att hålla avståndet ändå.
 
Hemvägen gick också bra, även nu gick Misty i täten. Hon blev nervös när vi gick förbi bilverkstaden, men nöjde sig med att stelna till. Tillbaka vid stallet blev både hon och Stato oroliga tills Timra och Blossom hunnit ikapp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0