Fullt med folk

Jag hade hoppats att elen skulle vara klar idag när jag kom så man kunde få lugn och ro i stallet, men så var det inte riktigt. Det som händer är att nästan alla kablar ska dras om eller bytas ut för att de är gamla och i dåligt skick, och på samma gång ska vi få fler lampor över stallgången. Medan Lindas pappa jobbade passade jag på att komma med smarta idéer, som var vi skulle kunna ha täckesupphängning... Hoppas det fastnade nåt! Dessutom berättade hennes mamma om hur stallet såg ut innan de byggde om. Vi hann också få en gäst i stallet som inte alls ville gå därifrån...
 
 
Till sist blev det i alla fall lugnt så jag kunde ta in och fodra hästarna. Misty fick väl lite träning när de andra hästarna gick utan henne. Hon fick istället en omgång med borsten och så gav vi oss ut på promenad. Gick i skogen först, sen fick Misty en fikapaus innan vi gick hemåt genom sommarhagen. Hon var jätteduktig och följsam hela turen.
 
Linda är fortfarande inte kry och hasar runt och ser halvdöd ut, men kan inte hålla sig från stallet ändå. Så hon hade dragit ut hagen en bit på kullen så hästarna får beta av där.
 
 
I helgen ska vi försöka kolla av sommarhagen så den är klar för släpp, sen är det bara avmaskning kvar så borde vi kunna släppa över dem.
 
 

Kommentarer
Postat av: Camilla

Stackars lilla Linda då =(.. Måste bli frisk nu sommaren kommer ha mkt roligt att erbjuda ju =)...

Vilken liten sötnos fastnade för han fot kanske ;) hehheh

Svar: Ja håll tummarna idag när hon ska på återbesök!
Lindas pappa försökte mota honom mot dörren, men han bara klättrade över foten. Inte det minsta rädd!
ryttarenjenny.blogg.se

2013-05-17 @ 08:55:17
URL: http://bbqridtravare.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0