På fölspaning

Igår blev det en uteritt med Misty. Red stigen vi hittat, vi var hyfsat överens om hur vi skulle ta oss fram faktiskt. Travade en bit på grusvägen för att bli av med lite flugor, vi hade ett stort moln av dem runt oss. Bestämde mig för att svänga förbi Björkhaga och se om nån var hemma.
 
Vi blev bjudna på glass, Misty smakade och fnös, smakade och grimaserade... Hon verkade ha svårt att bestämma sig för om det var gott eller äckligt. Medan vi stod och pratade upptäckte hon plötsligt att hon stod bredvid en jätteläskig blomma och började fnysa och blänga på den.
 
Precis när vi var på väg att dra vidare kom Bönan och fölet fram så vi fick spana på dem. Lady var inte hemma, hon var fortfarande på stationen för att tillverka ytterligare ett helsyskon till Lille Skutt.
 
 
 
På hemvägen red vi förbi hemmet, där det var en massa rop och oljud. Hann precis börja säga till Misty att det är tur att hon är en sån stabil liten häst, när hon gör ett tvärstopp framför en hästätande grästuva...
 
På fältet provade jag låta henne springa på en bit, var nyfiken på om hon skulle välja galopp eftersom hon gjort det vid ett par tillfällen tidigare. Men det blev travartrav för hela slanten. Det gick i alla fall jättebra att bromsa upp henne och sen skritta på lång tygel hemåt. Kände mig riktigt nöjd med henne.
 
 

Kommentarer
Postat av: Heidi

Ni rider alltså ut? Ensamma? Och båda överlever? Fint jobbat!
Vad tyckte hon om fölet då? Ville hon ha ett eget? :P

Svar: Jaja, överlevt har vi ju gjort länge :P Men nu börjar hon kännas riktigt stabil!

Hon var väldigt nyfiken, men å andra sidan hade hon ungefär samma uttryck när vi tittade på en Golden retriever också...
ryttarenjenny.blogg.se

2013-06-28 @ 17:58:47
Postat av: Heidi

Okej. Så hon vill ha ett föl och en golden..

Svar: Japp!
ryttarenjenny.blogg.se

2013-06-28 @ 19:20:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0