Torsdag; lösgörande

Misty var återigen inte helt övertygad om nyttan med att gå hemifrån. Vanliga ridbanan visade sig vara upptagen, så vi masade oss vidare till nästa. Här har vi bara ridit en gång, och gått förbi ungefär två gånger, så jag var nyfiken på hur hon skulle reagera. Camilla mötte upp oss för att fota och schasa på oss.
 
Började med volter och att skritta över några bommar. Provade sedan trava och då märkte vi att hon inte gick helt rent, samma ben som förra veckan. Camilla klämde på Misty och tyckte sig känna en muskelknut i bogen, vilket ju även är rimligt utifrån tidigare teorier.
 
Försökte rida lösgörande övningar i skritt en stund. Åttvolt med skänkelvikning på mitten, en del av varven med bommar efter skänkelvikningen. Sedan volter av olika storlek. Misty kämpade på, hon verkade inte alls berörd av att platsen var ny, hon sökte sig fint nedåt och gjorde sitt bästa för att förstå vad jag ville. Hon går lite bakom hand ännu och emellanåt stretade hon emot, men stretandet kändes som det hörde ihop med när hon kände av bogen.
 
Vi märkte inte direkt nån förändring på den stunden vi höll på, så vi gav oss för dagen. Stod kvar och pratade och testade Mistys tålamod, men till slut fick hon gå hemåt igen. Bilder kommer som vanligt senare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0