Promenix

Dagens äventyr var en promenad. Vi började med ungefär samma offroad-sträcka som på vår förra (planerade) promenad. Misty försökte inte gå på mig den här gången, men däremot fick jag säga åt henne att hänga med bättre när hon ställde sig och spanade i fjärran ett par gånger.
 
När vi kommit ut ur skogen gick vi över fälten mot Karbo, Misty gick prydligt och var inte alls nervös, så det bekräftar ju att hon hörde nåt i fredags tycker jag. Vi gick över stockarna när vi ändå var där, helt odramatiskt.
 
Väl i Karbo gick vi in och inspekterade ridbanan. Det har böjat smälta av nu så det är nog inte länge till innan den är snöfri. Gick ett varv och över några bommar som låg framme, också helt odramatiskt. Bortsett från att Misty spände sig när hästarna i hagen busade så var hon väldigt lugn den här promenaden. Just det kan bli lite intressant när vi ska börja jobba på banan sen, båda ridbanorna här har ju hagar precis bredvid.
 
Vi gick hem igen, Misty var aningen svettig på halsen faktiskt. Hon var jätteduktig med stretchövningarna idag, även om hon inte riktigt ville stå stilla på gången.
 
Favorit i repris

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0