I can see the sea from here

Dagens tips: Om du klär av hästen täcket en stund innan den ska in så kommer den att rulla sig i en urvattnad bajshög. Det kommer inte att gå att få hästen ren innan den torkat. Däremot kommer du att få testa en ny brun-utan-sol när hästen gnider in dig med bajsvatten.
 
Sen tog vi en promenad, stannade till då och då och gjorde lämpliga övningar såsom stanna, backa, flytta på dig, stå inte på min fot, gå genom vattenpöl, nej brevlådor äter inte hästar... Började även testa flytta henne lite under själv promenerandet, för att se om man kan bygga nån trevlig övning av det. Tittade på svanar och försökte få Misty att fokusera trots blåsten.
 
Efteråt fick Misty stå bunden utanför stallet för en omgång med borstarna. Först var hon trippig och bänglig, men hon skärpte till sig sen. Kanske för att hon höll på att välta när jag skulle kratsa hovarna och hon försökte lyfta flera fötter samtidigt. Hon stod i alla fall snällt resten av tiden, bortsett från att hon ville skrapa i backen med ena framfoten. Tydligen hittade hon en sten som var jättelämplig att krafsa på.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0